Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Trianon

Cazare la un hotel ieftin si modern, in centrul capitalei - Hotel Trianon 3*, Bucuresti, un loc de unde se poate ajunge usor in cele mai frumoase locuri si la obiective turistice interesante.

Fie ca veniti in capitala in vacanta sau in interes personal, nu puteti pleca fara sa vizitati cele mai frumoase zone ale orasului, precum Ateneul Roman, Opera Romana, Teatrul National sau celebrul Teatru Bulandra.

Situat in vecinatatea parcului Cismigiu, se pot vizita de asemenea mergand pe jos Biserica Metropolitana, Palatul Parlamentului, Muzeul de Arta si multe monumente si cladiri istorice aflate in zona.

Pentru ca intodeauna dupa un simpozion sau o serie de seminarii o plimbare relaxanta sau o discutie prietenoasa la o cafenea cocheta ce aminteste de farmecul teraselor pariziene, hotelul Trianon este potrivit si pentru organizarea de evenimente si reuniuni culturale sau de afaceri. Dispune de un centru de conferinte modern, echipat cu aparatura audio-video de ultima generatie si conexiune gratuita internet wireless. In apropierea hotelului exista o parcare privata la care accesul este posibil fara rezervare.

Check in: incepand cu ora 12.00
Check out: pana la ora 14.00

Rezerva Hotel Trianon Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Vezi cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici

Contact Hotel Trianon

Hotel Trianon***
Adresa: Str. Grigore Cobalcescu, nr. 9
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Sunt primite si animale de companie, astfel ca pentru gazduirea cainilor de talie mica in camera impreuna cu detinatorul, se va preciza acest lucru in cererea de rezervare.

Servicii: room service, sali pentru conferinte si evenimente, transfer aeroport, servirea micului dejun in camera, spalatorie si serviciu de calcat haine, lustruire incaltaminte, inchirieri autoturisme, acces la fax/copiator, serviciu de rezervare si vanzare bilete.

Detalii Camere

Numar de camere: 26

- 2 apartamente
- 20 de camere duble
- 4 camere simple
- mini-bar
- baie si dus / uscator de par
- seif
- televizor si conexiune canale tv prin cablu
- sisteme de climatizare
- ceas desteptator completat de serviciu de trezire
- birou si spatiu de relaxare

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Trianon

Comentarii clienti

Total: 7.1

Nota bazata pe 2 comentarii.

Comentariile clientilor sunt scrise de clientii nostri dupa sederea lor la Hotel Trianon.
Personalul
7.5
Facilitati
7.5
Confort
8.8
Curatenie
7.5
Raport pret/calitate
7.5
Amplasare
3.8

Alin
25.Apr.2016
Hotelul este situat intr-o zona foarte linistita langa gadina Cismigiu. A fost caldura placuta in camera si am apreciat patul si pernele extrem de confortabile.
locuri putine in parcare
6.7
Anonim
01.Apr.2013
7.5

Alte hoteluri de 3 stele in Bucuresti