Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Graffiti

Rezervari telefonice pentru camere la Hotel Graffiti 3*: cazare la hoteluri de 3 stele in Bucuresti, in sectorul 1, aproape de Stadionul Dinamo, Bd. Stefan cel Mare, la cateva minute de Piata Dorobanti si Piata Romana.

Hotelul de 3 stele este perfect pentru cazare ieftina in conditii de sedere excelente pentru cei veniti sa-si sustina echipa favorita la un meci de pe Stadionul Dinamo, pentru cei ce vin sa se inscrie si sa sustina examene la Academia de Studii Economice din Piata Romana sau la Universitate.

Ofertele de servicii si tarife sunt la fel de atractive si pentru turistii ce-si doresc rezervare la un hotel intr-o zona linistita, dar nu departe de Piata Victoriei sau Piata Unirii.

Hotel-bucuresti.com va recomanda hotelul Graffiti de 3 stele, si se ocupa pentru dumneavoastra de rezervari si alegerea pachetelor de servicii la preturi avantajoase.

Rezerva Hotel Graffiti Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Tarifele includ TVA dar nu includ micul dejun - optional 20 lei/ pers/zi si taxa hoteliera 1%.

Metoda plata: Cash/card la sosirea in hotel.

Contact Hotel Graffiti

Hotel Graffiti***
Adresa: Str. Albac nr. 25, sector 1, Bucuresti
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Pentru cazare in Bucuresti, Graffiti 3* iti pune la dispozitie 11 camere structurate pe 3 nivele, sala de receptie si restaurant, un lounge inedit ce poate fi transformat intr-o sala de conferinte neconventionala .

Detalii Camere

Numar de camere: 11
Camerele sunt dotate cu baie,uscator par, aer conditionat, minibar, linie telefonica internationala, LCD, cablu TV, seif. Receptia si spatiul de relaxare sunt prevazute cu conexiune internet wireless, TV si pot fi oricand un business center.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Graffiti

Alte hoteluri de 3 stele in Bucuresti