Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Confort Otopeni

Oferta de cazare Otopeni, la hoteluri ieftine amplasate in zona aeroportului. Hotel Confort Otopeni 3*, situat in apropiere de aeroport, ca si hotelul de 4 stele Angelo Airport, asigura cazare pentru un sejur in Bucuresti sau pentru o noapte de popas pentru cei aflati in tranzit.

Hotelul de 3 stele se bucura de o serie de atuuri ce il fac apreciat de catre turistii si oamenii de afaceri ce tranziteaza aeroportul sau au nevoie de cazare intr-o zona linistita langa Bucuresti. Printre acestea mentionam distanta de numai 5 minute pana la Aeroportul Henri Coanda - Otopeni, fiind situat pe soseaua DN 1 (E60). Fiind situat si foarte aproape de Academia de Politie Bucuresti, este accesibil datorita tarifelor de cazare ieftine si celor ce vin in capitala pentru inscrieri si examene la aceasta institutie.

Capacitatea de cazare este asigurata de 150 de camere spatioase si complet echipate pentru o sedere comoda, iar oaspetii sunt invitati sa ia masa la unul dintre cele 2 restaurante.

Pentru relaxare, se poate savura o cafea sau o bautura racoritoare la barul de zi, iar pentru mentinerea tonusului exista o sala de fitness.

Centrul de conferinte cu o capacitate de pana la 300 de locuri poate servi pentru organizarea de workshopuri, expozitii, lansari de produse ori reuniuni de afaceri cu invitati din tara si din strainatate ce vor fi astfel cazati in apropiere de aeroport, in conditii excelente.

Hotelul de 3 stele face parte din lantul Rin Hotels alaturi de Rin Airport, fapt ce re-confirma calitatea inalta a serviciilor si conditiile de cazare foarte bune.

Check in: incepand cu ora 14.00
Check out: pana in ora 12.00

Rezerva Hotel Confort Otopeni Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Vezi cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici
Metoda plata: Plata la sosirea in hotel cash/card sau virament bancar anticipat.

Contact Hotel Confort Otopeni

Hotel Confort Otopeni***
Adresa: Calea Bucurestilor nr. 255A, Otopeni, Romania
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Cele doua restaurante ale Hotel Confort Otopeni, Rustic si International, dispun de o capacitate totala de 230 de locuri, este unul dintre hoteluri Bucuresti unde se pot organiza mese festive si seri cu specific.
Un personal excelent calificat se afla 24 ore la dispozitia oaspetilor din cadrul hotel Confort Otopeni si este gata oricand sa vina in intampinarea dorintelor oaspetilor.
Parcare pazita 24/24 - contra cost(2lei/h) pana la 5 ore sau 20 lei/zi,

Hotel Confort Otopeni asigura transport gratuit la/de la Aeroportul Otopeni.

Detalii Camere

Hotel Confort Otopeni dispune de 69 camere cu pat matrimonial,73 de camere duble cu paturi twin.
Camerele hotel Confort Otopeni sunt spatioase, luminoase si confortabile cu acces internet, minibar, televiziune prin cablu si linie telefonica internationala, aer conditionat.
Oamenii de afaceri ce sunt cazati in cadrul hotel Confort Otopeni, unul dintre hoteluri Bucuresti, isi pot prelungi activitatea de peste zi in camera in Business Cornerul din cadrul hotel Rin Airport.

Servicii suplimentare la hotel Confort Otopeni:
room service,
schimb valutar,
acces internet wi-fi.
minibar,
televiziune prin cablu,
linie telefonica internationala,

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Confort Otopeni

Comentarii clienti

Total: 8.76

Nota bazata pe 5 comentarii.

Comentariile clientilor sunt scrise de clientii nostri dupa sederea lor la Hotel Confort Otopeni.
Personalul
8.5
Facilitati
8.5
Confort
8.0
Curatenie
8.0
Raport pret/calitate
9.5
Amplasare
10.0

Sabin
02.Mar.2016
locatia langa aeroportul Henri Coanda, facilitatile incluse - transfer aeroport, acces la piscina. un hotel excelent pentru cazare in zona otopeni. am ajuns foarte usor si la centrul Therme de aici. recomand locatia!
-
8.8
Eduard P
19.Nov.2015
Excelent amplasat in apropierea aeroportului Otopeni, naveta gratuita si parcarea ieftina.
-
9.2
Anonim
28.May.2013
Personalul hotelului Confort este foarte amabil. Parcarea securizata.
8.3
Anonim
28.May.2013
Cel mai bun raport calitate pret la hotel Confort Otopeni. Apreciez serviciul de transfer intre aeroport otopeni si hotel ce este gratuit
-
9.2
Anonim
27.Mar.2013
8.3

Alte hoteluri de 3 stele in Bucuresti