Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Green Forum

Rezervari pentru cazare ieftina la hoteluri de 3 stele in Bucuresti - Hotel Green Forum 3*, situat in Cartierul Primaverii, in apropiere de Televiziunea Romana si Parcul Herastrau.

Hotelul de 3 stele ofera cazare la preturi avantajoase in camere si apartamente mari si luminoase, cu mobila noua si paturi matrimoniale sau twin. Oaspetii se vor bucura de un confort rafinat si vor beneficia de dotari si facilitati complete, precum birou de lucru pentru oamenii de afaceri, telefon si fax, conexiune internet dar si televiziune prin cablu, aer conditionat, mini-bar si seif electronic pentru securizarea actelor si obiectelor de valoare.

Parcul Herastrau si Piata Victoriei cu terasele elegante si magazinele de lux, Muzeul Satului sau Muzeul Antipa dar si distanta mica pana la centrul expozitional Romexpo sunt doar cateva dintre atractiile turistice ale zonei.

Cu Hotel-bucuresti.com beneficiati de rezervari prompte la preturi mai mici decat la receptie pentru hoteluri de renume din Bucuresti, hoteluri de lux cu traditie veche sau hoteluri noi, ieftine si moderne !

Rezerva Hotel Green Forum Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Tarifele includ micul dejun, TVA si taxa hoteliera.

Metoda plata: Plata la sosirea in hotel cash/card sau virament bancar anticipat.

Contact Hotel Green Forum

Hotel Green Forum***
Adresa: Str. Pictor Barbu Iscovescu nr. 19, sector 1, Bucuresti
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Legatura rapida cu Aeroportul Henri Coanda - cca. 15 min, sau Aeroportul Baneasa - cca. 5 min.

Distanta pana in centru: 3-4 km
Distanta pana la Gara de Nord: 3-4 km
Distanta pana la Aeroportul Otopeni: 14-15 km

Detalii Camere

Numar de camere: 16
Hotel de 3 stele - dotarile camerelor:

- birou dotat cu telefon, fax si internet prin fibra optica,
- TV cablu,
- instalatie de climatizare,
- mini-bar si seif

Baile moderne si spatioase echipate cu cada sau cabina de dus sunt prevazute cu: uscator de par, cantar, telefon si halat de baie.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Green Forum

Alte hoteluri de 3 stele in Bucuresti