Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Euro International Polizu

Sejur la hotel de 3 stele in Bucuresti in zona Gara de Nord - Hotel Euro International Polizu 3*, aproape de Piata Victoriei si Piata Romana. Distanta pana la Aeroportul Otopeni este de 15-16 km.

Hotelul de 3 stele este situat la 500 de metri de Gara de Nord iar in centrul orasului se poate ajunge in 10 minute. Camerele sunt confortabile si decorate cu stil si bun gust, cu paturi confortabile king-size, minibar, televizor cu ecran plat cu televiziune prin cablu. Sunt echipate cu sisteme de climatizare silentioase, conexiune gratuita Wi-Fi si acces gratuit in parcarea privata.

Dintre serviciile oferite, remarcam inchirieri auto si transferuri de la aeroport dar si un restaurant unde se mananca bine, meniuri traditionale si de dieta sau mancaruri din bucataria internationala.

Contactati-ne prin e-mail sau telefon si facem din timp razervarea de care aveti nevoie la un hotel ieftin sau un hotel de lux in centrul capitalei, in zona Garii de Nord sau in apropiere de aeroport.

Rezerva Euro International Polizu Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Tarifele includ TVA, taxa hoteliera si mic dejun.

Contact Euro International Polizu

Euro International Polizu***
Adresa: Str. Gheorghe Polizu nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

- bar de zi, restaurant cu specific romanesc si international, cu specialitati preparate dupa retete originale sau traditionale

Detalii Camere

Numar de camere - 30

- mobilier nou
- baie
- climatizare proprie
- televizor si televiziune prin cablu
- minibar
- linie telefonica internationala
- conxiune la internet

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu Poze Hoteluri Bucuresti - Euro International Polizu

Comentarii clienti

Total: 7.9

Nota bazata pe 3 comentarii.

Comentariile clientilor sunt scrise de clientii nostri dupa sederea lor la Euro International Polizu.
Personalul
7.5
Facilitati
7.5
Confort
7.5
Curatenie
8.3
Raport pret/calitate
7.5
Amplasare
9.2

Mariana
23.Feb.2016
Personalul care incearca sa se faca placut si sa ajute clientii. Parcarea gratuita. Curat si liniste chiar daca esti langa Gara de Nord.
mici retusuri necesare.. de exemplu, lavoarul infundat.
8.3
Anonim
12.Nov.2015
Am fost bine primiti, cazarea s-a facut rapid. Pozitia hotelului este excelenta langa Gara Bucuresti, dar si in apropierea mijloacelor de transport ce ajung in zona centrala. in privinta micului dejun nu pot sa ma pronunt intrucat am plecat devreme si nu am servit.
7.9
Anonim
07.May.2013
Curatenia. Totul a fost ok.
7.5

Alte hoteluri de 3 stele in Bucuresti