Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Lido By Phoenicia

Situat în centrul orașului București, Lido by Phoenicia este un hotel istoric ce datează din 1930, fiind proiectat de celebrul arhitect Ernest Doneaud. Proprietatea are o arhitectură ce reflectă curentul modernist interbelic, cu elemente art deco. Se află pe bulevardul cochet Magheru, la mai puțin de 1 km de centrul vechi și la 200 m de Ateneul Român. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

La proprietate veți găsi o terasă și un restaurant à la carte unde puteți savura mâncăruri delicioase din bucătăria internațională. Restaurantul servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet cu opțiuni continentale și vegetariene. Există și un bar-braserie care oferă diverse preparate culinare și băuturi.

Rezerva Lido By Phoenicia Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Verifica cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici!

Contact Lido By Phoenicia

Lido By Phoenicia****
Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru Nr. 5-7, Sector 1.
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Hotelul găzduiește 2 săli de conferințe complet echipate, unde se pot organiza prezentări, recepții sau evenimente corporative. De asemenea, oaspeții pot să se relaxeze la centrul spa al hotelului sau să facă mișcare la centrul de fitness, la un cost suplimentar. Personalul de la recepţie vă va oferi cu plăcere informaţii despre atracțiile din zonă.

Proprietatea se găsește la 400 m de Muzeul Național de Artă și la 700 m de Teatrul Național București. Stația de metrou Piața Romană, una dintre cele mai importante din București, este situată la doar 500 m de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la 14,4 km de Hotel Lido by Phoenicia.

Detalii Camere

Camerele Hotelului Lido by Phoenicia sunt spațioase, izolate fonic și mobilate luxos. Toate beneficiază de aer condiționat. Fiecare este prevăzută cu birou, TV cu ecran plat, minibar și facilități pentru prepararea de cafea și ceai. Camerele au o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, iar unele includ și o zonă de relaxare. Toate camerele sunt dotate cu șifonier și au un decor ce îmbină aerul modern al prezentului cu eleganța Bucureștiului interbelic.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Lido By Phoenicia Poze Hoteluri Bucuresti - Lido By Phoenicia Poze Hoteluri Bucuresti - Lido By Phoenicia Poze Hoteluri Bucuresti - Lido By Phoenicia Poze Hoteluri Bucuresti - Lido By Phoenicia Poze Hoteluri Bucuresti - Lido By Phoenicia

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti