Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Armonia

Rezervari la hotel de 4 stele in Bucuresti: Hotel Armonia 4*, situat pe Calea Mosilor nr. 112, este foarte aproape de Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Rosetti. Astfel oaspetii se bucura de o primire calduroasa si conditii de cazare excelente intr-o zona linistita si atractiva prin arhitectura ei, dar si foarte apropiata de cele mai interesante obiective turistice ale capitalei.

Hotel-bucuresti.com va recomanda hotelul de 4 stele, pentru serviciile impecabile oferite si tarifele foarte avantajoase. Ne ocupam de rezervare si va recomandam cele mai bune oferte, astfel incat sederea in Bucuresti sa fie placuta si relaxanta.

Rezerva Hotel Armonia Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

Metoda plata: Plata la sosirea in hotel cash/card sau virament bancar anticipat.

Contact Hotel Armonia

Hotel Armonia****
Adresa: Calea Mosilor nr.112, Bucuresti
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Hotelul Armonia din Bucuresti este echipat informational pana in cele mai mici detalii: Internet, tv-cablu, telefon cu linie directa interna si internationala.

In fiecare camera exista minibar, iar la receptie, seif de pastrare a valorilor personale.

Detalii Camere

Numar de camere hotel Armonia Bucuresti - 31 de camere:
- 5 single,
- 3 double,
- 23 matrimoniale.
Camerele hotelului de 4 stele sunt mobilate confortabil si ultramodern, cu grupuri sanitare proprii, cu baie, incalzire centrala, sistem de climatizare / ventilare.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Armonia Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Armonia Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Armonia Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Armonia

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti