Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Residence Arc De Triomphe

Oferte la hoteluri in Bucuresti, in zona Arcul de Triumf - Hotel Residence Arc de Triomphe 4* va invita sa petreceti un sejur placut si sa va bucurati de conditii de cazare impecabile la tarife avantajoase.

Hotelul de 4 stele de tip boutique Residence Oliviers dispune de 35 de camere ce-si meritat statutul de camere de lux prin eleganta mobilierului si designul inteior rafinat, dar si prin dotarile moderne si complete.

Zona este atractiva, atat pentru ca este ferita de tumultul si aglomeratia centrului, dar si prin arhitectura cladirilor, Parcul Herastrau si muzeele din zona, barurile si cluburile din Piata Victoriei si Piata Romana.

Aflat la 5 minute distanta de Romexpo, hotelul de lux este aproape si de Aeroportul Otopeni, unde se poate ajunge in aproximativ 20 minute.

Hotel-bucuresti.com va asigura rezervari prompte pentru orice perioada aveti nevoie iar tarifele si pachetele de servicii sunt adaptate preferintelor fiecarui oaspete.

Rezerva Hotel Residence Arc De  Triomphe Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Contact Hotel Residence Arc De Triomphe

Hotel Residence Arc De Triomphe****
Adresa: Str. Clucerului nr. 19
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Detalii Camere

Numar camere :35.
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin cablu, mini-bar, telefon direct internațional, birou de lucru și acces Internet. De asemenea, puteți beneficia de room service 24/24, servicii de spălătorie și călcătorie, concierge și servicii secretariale, saună, masaj, sală de fitness și parcare privată.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Residence Arc De  Triomphe Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Residence Arc De  Triomphe Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Residence Arc De  Triomphe

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti