Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Golden Tulip Times

Sejur la hotel de lux in Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times 4* situat in centrul capitalei aproape de Piata Unirii si Palatul Parlamentului, in zona de maxim interes business si turistic.

Hotelul de 4 stele, primul de tip business din capitala, se mandreste cu oaspeti din inalta societate din intreaga lume carora le-a oferit cele mai bune conditii de sedere, servicii de primire si servire profesioniste, posibilitatea de relaxare si de odihna intr-o atmosfera rafinata.

Hotelul de lux Golden Tulip Times 4* dispune de 70 de camere mari si amenajate cu bun gust, echipate cu aparatura de ultima generatie. Centrul de conferinta pune la dispozitie sali cu dimensiuni diferite, in functie de amploarea evenimentului, astfel ca pot gazdui de la 10 pana la 90 de invitati.

Restaurantul Times va propune retete culinare delicioase din bucataria traditionala romaneasca si internationala iar cafeneua si clubul isi invita oaspetii intr-o atmosfera relaxanta si vesela.

Rezerva Hotel Golden Tulip Times Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Vezi cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici

Contact Hotel Golden Tulip Times

Hotel Golden Tulip Times****
Adresa: Bd Decebal nr.19, sector 3, Bucuresti, Romania
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Restaurantul Times va serveste cu preparate delicioase, specialitati alese cu grija din bucataria traditionala romaneasca si internationala dar si retete originale si rafinate create de maestrii bucatari ai restaurantului de 4 stele.

Centrul de conferinte situat la etajul 9 al cladirii pune la dispozitie 3 sali amenajate intr-un stil modern si in care se pot desfasura evenimente variate, de la workshopuri si simpozioane pana la reuniuni de afaceri si prezentari de produse.

Salile sunt dotate cu videoproiector, conexiune internet wireless, flipchart, consumabile, ecran de proiectie fix sau mobil dar si alte echipamente ce pot fi inchiriate la cerere.

Invitatii la evenimentele pe care le organizati se pot bucura de pauze de cafea si un meniu usor si gustos oferit de restaurantul hotelului. Clubul amplasat la etajul 10 al cladirii ofera o priveliste deosebita asupra orasului.

Detalii Camere

Numar total de camere: 70
Oaspetii pot alege intre 3 tipuri de camere: standard, superior si deluxe ce beneficiaza de internet wireless gratuit.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Golden Tulip Times

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti