Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel Caro

O recomandare de cazare avantajoasa in Bucuresti este hotel Caro 4*. Ofera servicii hoteliere adecvate pentru vizitele in interes de afaceri dar si pentru vacante si weekenduri de plimbare in capitala.

Este situat in zona de Nord a orasului, mai aproape de Aeroportul Baneasa dar se poate ajunge in centrul orasului in numai 15 minute. Cele 3 corpuri ale cladirii ce gazduieste hotelul sunt organizate si amenajate astfel incat sa ofere conditii de cazare si facilitati pentru toate gusturile si bugetele, de la camere si apartamente de lux de 4* pana la camere ieftine de 2* si curate si amenajate in stil clasic, simplu si elegant.

Cele mai apropiate cartiere bucurestene, Floreasca, Dorobanti si Pipera ofera obiective turistice interesante, centre comerciale de lux precum Baneasa Shopping City dar si targuri si parcuri atractive si potrivite pentru plimbari relaxante in serile de vara, cluburi si baruri precum Bamboo, Gaia, Kristal, Turabo sau Fratelli.

Pentru mese delicioase cu mancaruri traditionale sau exotice, dupa retete celebre sau meniuri adaptate gusturilor si dietelor fiecaruia, va recomandam cele 2 restaurante ale hotelului.

Pentru organizarea de conferinte, simpozioane, training-uri sau evenimente festive puteti alege din cele 10 spatii amenajate si echipate corespunzator.

Check in: incepand cu ora 14.00
Check out: pana in ora 12.00

Rezerva Hotel Caro Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Vezi cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici

Contact Hotel Caro

Hotel Caro****
Adresa: Str. Barbu Vacarescu, nr. 146 A , sector 1, Bucuresti, Romania
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

- Receptie 24/24 h
- Bar
- Lift
- Incalzire centrala
- Spatiu pastrare bagaje
- Ziare
- Camere nefumatori
- Acces animale companie
- Restaurant
- Facilitati de acces persoane cu handicap
- Seif
- Sala Fitness
- Piscina interioara
- transfer aeroport
- curatatorie
- acces internet gratuit
- room service
- spalatorie haine

Cladirea este organizata pe categorii de tipuri de cazare si servicii hoteliere, atat pentru cei ce prefer conditii de sedere de lux cat si oferte de cazare ieftina si confortabila.

Astfel, aripa Golf 4* isi primeste oaspetii in camere echipate cu sisteme de aer conditionat si internet, cu balcoane ce ofera privelisti odihnitoare asupra gradinii sau veder catre Lacul Floreasca.

Aripa Parc 3* dispune de 8 camere single sau double cu balcoane deschise catre gradina interioara si echipate si acestea cu instalatii de aer conditionat.

Detalii Camere

Pune la dispozitie 216 camere complet utilate: camere de 2 stele, 3 stele si 4 stele.
- Aer conditionat
- Cartela magnetica de acces
- Camere de fumatori/nefumatori
- Cablu TV
- Internet wireless
- Minibar
- Cafetiera
- Dus/Cada
- Uscator de par
- Seif in camera
- Canapea
- Ferestrele se pot deschide
- Balcon
- Telefon cu acces international
- Birou de lucru
- Halate si papuci de baie
- Set de cusut
- Oglinda de machiaj

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel Caro

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti