Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hotel 4 Seasons

Rezervare la hoteluri de 4 stele in Bucuresti: Hotel 4 Seasons 4*, situat in Pipera, o zona rezidentiala linistita, foarte aproape de padurea Baneasa.

Hotelul de 4 stele va invita intr-un ambient elegant si modern, in care simplitatea si rafinamentul sunt completate de dotarile si facilitatile camerelor, precum televizor si radio, sisteme de climatizare si telefon, minibar, uscator de par si produse pentru ingrijire personala. Camerele de luxe sunt echipate in plus cu mese pentru masaj si televizor cu ecran plat. La acestea se adauga o serie de alte facilitati gratuite sau la preturi promotionale, precum conexiune internet wireless, sauna, transfer aeroport.

Hotel-bucuresti.com va asigura rezervarea pentru orice perioada aveti nevoie, la hoteluri de lux sau hoteluri ieftine din Bucuresti, in zone turistice sau de interes business.

Check in: incepand cu ora 14.00
Check out: pana in ora 12.00

Rezerva Hotel 4 Seasons Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Tariful include TVA si mic dejun pentru 2 persoane. Taxa hoteliera nu este inclusa in tarif, 3.6 %.

Contact Hotel 4 Seasons

Hotel 4 Seasons****
Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 7, acces din Erou Iancu Nicolae 129(PIPERA)
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Mijloace de transport:
Autobuze: statia Microelectronica
Autobuzul 301 pe directia Baneasa - Piata Romana
Autobuzul 148 pe directia Baneasa - Piata Presei Libere

- transfer de la/la Aeroportul Otopeni, la cerere.
- parcare privata cu taxa, 5 euro/zi
- camere fumatori/nefumatori

Detalii Camere

Confortul este asigurat de dotari si facilitati moderne: televizor, telefon, radio, minibar, aer conditionat, uscator de par si produse de toaleta. In toate camerele tip de luxe exista mese pentru masaj iar unele din ele televizoare cu LCD.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons Poze Hoteluri Bucuresti - Hotel 4 Seasons

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti