Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hilton Garden Inn Old Town

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town este situat în centrul vechi din Bucureşti, la 400 de metri de Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), şi oferă facilităţi precum acces gratuit la internet WiFi, un centru de fitness şi un lounge comun.
Oaspeţii de la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town pot savura un mic dejun tip bufet. De asemenea, pot lua masa la restaurantul proprietăţii, specializat în preparate internaţionale, locale şi europene.

Parcul Cişmigiu se află la 11 minute de mers pe jos de hotel, iar Ateneul Român este la 900 de metri. La aproximativ 600 de metri se află Ministerul Sănătăţii, iar proprietatea este situată şi la 10 minute de mers pe jos de Muzeul Naţional de Artă.

Rezerva Hilton Garden Inn Old Town Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Verifica cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici!

Contact Hilton Garden Inn Old Town

Hilton Garden Inn Old Town****
Adresa: 12 Doamnei St, Sector 3.
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Unitatea de cazare pune la dispoziţie o recepţie cu program nonstop şi un centru de afaceri pentru oaspeţi. La cerere este disponibil un serviciu de transfer la/de la aeroport.

Detalii Camere

Toate camerele hotelului au pat Suite Dreams® by Serta. Scaunul de birou ergonomic sau televizorul HD de 40 inch vor face sejurul mai plăcut şi îi vor face pe oaspeţi să se simtă ca acasă. Toate camerele au baie privată cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Old Town

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti