Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hilton Garden Inn Airport Otopeni

Hilton Garden Inn Bucharest Airport beneficiază de o locație ideală în Otopeni, la 5 minute de mers pe jos de Aeroportul Internațional Henri Coandă și la 16 minute de mers cu mașina de Centrul de Expoziții Romexpo, și oferă camere cu aer condiționat și un bar. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepţie cu program nonstop şi room service, precum şi acces gratuit la internet WiFi.
Hilton Garden Inn Bucharest Airport are o terasă, un centru de fitness și un centru de afaceri.

Rezerva Hilton Garden Inn Airport Otopeni Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Vezi cel mai mic tarif al unei camere si rezerva rapid aici

Contact Hilton Garden Inn Airport Otopeni

Hilton Garden Inn Airport Otopeni****
Adresa: Bd. Aeroportului nr. 13, 075150 Otopeni, Romania
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Oaspeții proprietății au la dispoziție un mic dejun gătit zilnic la comandă, un magazin cu bunuri diverse deschis nonstop și un serviciu de concierge. Restaurantul Wright Flyer al proprietății este deschis pentru toate mesele și combină diferite elemente ale tradițiilor culinare.

Detalii Camere

Toate camerele sunt confortabile și decorate modern, cu birou, TV cu ecran plat și baie privată cu articole de toaletă gratuite. De asemenea, facilitățile din cameră includ un dulap, un seif, uscător de rufe și cană fierbător.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni Poze Hoteluri Bucuresti - Hilton Garden Inn Airport Otopeni

Alte hoteluri de 4 stele in Bucuresti