RSS
 

Hoteluri in zona de nord a Bucurestiului

23 Ian

Pentru a avea o imagine completa asupra a tot ceea ce are Bucurestiul de oferit, persoanele impatimite de shopping trebuie sa bifeze neaparat zona de Nord a Bucurestiului, care este “decorata” intr-un mod cat se poate de inspirat cu numeroase centre comerciale, printre care si un adevarat simbol, crez am putea spune, al domnisoarelor ce au ca principala pasiune (si ocupatie, unele dintre ele) shoppingul.

Cu alte cuvinte, vorbim nici mai mult, nici mai putin  decat despre cel mai important mall din Romania – Baneasa Shopping City.

La o simpla cautare pe internet “Pullman Bucuresti”, veti da imediat peste Hotel Pullman Bucuresti, situat in imediata apropiere a Centrului Expozitional ROMEXPO, acolo unde se organizeaza diverse targuri la care sunteti asteptati cu cea mai mare placere.

Facand o conexiune cu Baneasa Shopping City, am putea spune ca, odata imbracati de acolo, puteti merge direct la (poate) evenimentul anului in Romania, si anume prima editie de White Sensation organizat pe pamant romanesc. Un hotel de patru stele in cadrul caruia veti putea beneficia de un mic dejun american tip bufet, acces gratuit la internet wireless, curatatorie, masina de lustruit pantofii, acces animale de companie, s.a.m.d.

In cazul in care sunteti mereu pe drumuri, e bine de stiut faptul ca Hotelul Pullman Bucuresti te ajuta sa ajungi in timp util la Aeroportul Baneasa, aflat la o aruncatura de bat.

O alternativa a ceea ce v-am prezentat mai devreme ar putea fi Hotel Phoenicia  Grand , fiind tot un  hotel  de 4 stele, sau varianta economica – Hotel Avis, unul dintre putinele hoteluri bucurestene care dispun de restaurant chinezesc.

Hotelurile ieftine sunt la mare cautare in aceasta perioada de restriste economica, putini fiind aceia care isi mai permit luxul de altadata. Nu ezitati sa sunati pentru o rezervare inainte de a trece pe la Hotel Avis, luand in considerare si faptul ca perioada 1 martie – 30 aprilie aduce cu sine tarife speciale de weekend.

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 3*, Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.