RSS
 

Hoteluri 2 stele

Piata hoteliera este una extrem de diversificata, pe masura persoanelor care pasesc pragul acestor locatii, motiv pentru care persoanele care traiesc din asa ceva s-au orientat  si spre omul de rand oferindu-i acestuia conditii minime pentru o sedere placuta.

Hotelurile de 2 stele sunt potrivite  pentru  cazarile de tranzit, sau pentru  oaspetii cu un buget  redus ce  au nevoie de  servicii de  baza. Costul unei camere  variaza in jurul sumei de 30 euro, fara  mic dejun.

Conditiile economice de fata sunt un nou impediment pentru cei care nu acceptau hoteluri sub 3 stele, insa vremurile s-au schimbat si, astfel, s-a realizat si o mica tranzitie, cei din urma clasati (hotelurile de 2 stele) avand castig de cauza. Sunt si cateva perioade ale anului care fac ca ‘stationarea’ la un astfel de hotel sa nu fie una tocmai neplacuta, ba dimpotriva, de vreme ce factorul financiar are un cuvant de spus.

 Pentru a ne forma o idee si mai clara despre de hotelurile de 2 stele din Bucuresti, sa trecem la enumerarea principalelor criterii pe baza carora sunt incadrate. Incepem cu necesitatile primare, spunand ca absolut toate camerele trebuie sa fie dotate cu baie sau dus plus WC, curatenie zilnica, televizor color dimpreuna cu telecomanda, masa, scaun, sapun sau gel de dus. Serviciul de receptie trebuie sa fie accesibil 24/24h.

 Continuam cu telefon public pentru clienti, mic dejun (inclus sau nu in tariful camerei), un bar la parter si posibilitati multiple de depozitare a bagajului. Acestea ar fi in mare conditiile ce trebuie intrunite pentru a fi declarat hotel de 2 stele. Unele dintre hotelurile de 2 stele  pun la dispozitia oaspetilor mic dejun in regim bufet, o lampa care sa faca posibila lectura in orele tarzii ale noptii, prosoape de baie, lenerie de rafturi si o oferta bogata de produse sanitare, cum ar fi periuta de dinti, pasta de dinti, un kit de ras si multe alte lucruri care pot diferi de la o locatie la cealalta si nu sunt  obligatorii. Pentru a incheia aceasta lunga lista, majoritatea  hotelurilor de 2 stele include printre  servicii si posibilitatea platii cu cardul!

In cazul in care ajungeti in capitala Romaniei si nu v-ati decis asupra unui hotel in care sa va cazati, trebuie sa  stiti ca  hotelurile de 2 stele  pot fi numerate  pe  degete.

Puteti incerca Hotelul Hello, Hotel Caro Horoscop, Hotel Triumf, Hotel Sir Orhideea, Hotel Sir Lujerului  sau Hotel Nelisse. Unul dintre  cele mai cunoscute hoteluri de  2 stele  din Bucuresti este hotelul Hello, fiind un hotel modern ce ofera conditii superioare clasificarii.

Hotel-bucuresti.com: rezervari la hoteluri ieftine si hoteluri de lux din orice zona din Bucuresti.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.