RSS
 

Obiecte utile in calatorii

16 Feb

Se apropie perioada de primavara in care cu totii ne planificam calatorii, indiferent ca este vorba de un city break sau de vacanta mai lunga printr-o tara. Am citit de curand un articol foarte util pe Bialog.ro, legat de obiectele in care trebuie sa investeasca un pastionat de calatorie, asadar ne-am gandit sa va prezentam cateva obiecte care sunt de folos unui calator in organizarea unei excursii reusite.
Iata care ar fi cele mai utile lucuri:

1. Telefonul dotat cu aplicatii smart!

 

Probabil ca deja ai in minte un traseu, obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi, sau cele mai bune restaurante din orasul in care ajungi.

Exista o multime de aplicatii ce pot fi instalate pe telefonul mobil ce te pot ajuta cu orientarea la fata locului, aplicatii in care puteti crea diverse liste cu cele mai importante obiective, sau cu lucrurile din bagaj.
Tripadvisor, in care vei gasi review – uri pentru restaurante si hoteluri, Accuweather ce te va ajuta sa pregatesti bagajul in functie de vremea din orasul respectiv, ViaMichelin ce intotdeauna iti va indica directia potrivita.

 

Daca vei opta pentru o calatorie in Romania, am gasit o aplicatie gratuita foarte completa, “Harta CeSaVezi in Romania”. Pe harta sunt marcate obiective turistice, cazari, restaurante, prognoza meteo,chiar starea drumurilor, vei putea crea un traseu, pe scurt vei regasi toate locurile frumoase din tara.

2. Aparatul Foto

Este obiectul ce nu trebuie sa iti lipseasca intr-o calatorie! Oferta pe piata este foarte variata, vei putea alege de la aparate compacte pana la cele mai sofisticate DSLR-uri, poate chiar unul subacvatic, magazinele sunt pline de aparate pentru toate bugetele!

3. Incaltamintea comoda

Incaltamintea este de baza in planificarea unei excursii placute, deci merita sa aveti in bagaj o pereche de incaltari de calitate, indiferent ca sunt tenesi, balerini,ghete..


Acestea reprezinta strictul necesar din punctul nostru de vedere.

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.