RSS
 

Cele mai bune hoteluri din Bucuresti conform Tripadvisor

10 Feb

Tripadvisor este cel mai mare site de reviewuri de  calatorii, fiind una dintre cele  mai importante surse de informare inainte sa rezervam o camera de hotel oriunde in lume.  Acest lucru se aplica si hotelurilor  din Bucuresti, pe Tripadvisor fiind listate 162 de hoteluri.
Printre cele mai bine  cotate  hoteluri sunt cele  de 4 si 5 stele  majoritatea aflate in zona centrala a orasului. Un  top  10 al  celor mai bune hoteluri din Bucuresti  conform clasamentului Tripadvisor ar fi :

  1. Hotel Christina 4*
  2. Hotel Epoque 5*
  3. Hotel Cismigiu 4*
  4. Hotel Rembrand 4*
  5. Hotel K+K Elisabeta 4*
  6. Grand Hotel Continental 5*
  7. Hotel Radisson Blu 5*
  8. Hotel Intercontinental 5*
  9. Athenee Palace Hilton Bucharest 5*
  10. Le Boutique Hotel Moxa 4*

 

Tripadvisor.com foarte util  cand  alegem cazare in Bucuresti,  pozele  prezentate pe internet nefiind  intotdeauna  suficiente pentru a  ne forma  o parere  despre o  locatie.
Intr-un  alt clasament al Tripadvisor hotelul Epoque a reiesit ca este cel mai bun hotel de lux din Bucuresti. Aceste hoteluri  merita sa fie in top datorita  serviciilor de  buna  calitate pe care le ofera.

Tarifele  acestor  hoteluri  sunt pe masura  reputatiei, o parte dintre  ele apartinand laturilor hoteliere internationale, oferind  calitate si numeroase facilitati, toate intr-un mediu  high class, apreciat  de  turistii business  ce  cauta  aceste  servicii.

Poze Hotel Intercontinental Bucuresti

Desigur, hotelurile  prezentate  mai sus,  nu  reprezinta  singurele solutii  de cazare  din Bucuresti, lista  fiind  completata de JW Marriot Grand Bucharest aflat  pe locul 11  in Topul Tripadvisor,  Hotel Marshal Garden 5* pe locul 16, Mercure Bucharest City  Center  aflat pe locul 19, fiind  si cel  mai nou  hotel  din Bucuresti, chiar  primul hotel din lantul Mercure  in Romania,  Hotel Crowne  Plaza pe locul 20.

Hotelurile din Bucuresti de 5 stele, se afla in topul preferintelor  clientilor  corporate unde  pe baza  unul  volum  mare de rezervari se poate obtine chiar un  tarif  special.

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 5*

 

Comments are closed.