RSS
 

Bucurestiul se pregateste de sarbatori!!!

12 Noi

Hotelurile din Bucuresti vor reduce tarifele in luna decembrie, in incercarea de a transforma orasul o destinatie de Craciun, conform modelului din marile capitale europene.

“Vrem sa promovam Bucurestiul ca pe o destinatie de Craciun si sa incercam sa atragem intr-o prima faza turisti din tara, iar ulterior si din strainatate. Primul lucru pe care il facem este sa reducem tarifele cu peste 50% in weekend-urile din decembrie”, a declarat agentiei MEDIAFAX Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Una din principalele atractii din luna decembrie va fi targul de cadouri organizat in cadrul Romexpo in perioada 1-24 decembrie, Bucharest Christmas Shopping, unde  sunt asteptati peste 500 de expozanti ce  vor  oferii produse specifice Craciunului, fiind cel mai mare targ de acest gen din Bucuresti si din tara.

Produsele vor fi disponibile la preturi de producator, fara adaosuri sau discounturi. In oferta expozantilor vom regasi : decoratiuni artizanale, imbracaminte, jucarii pentru cei mici, produse  traditionale romanesti,etc.

 

 

“Suntem in discutie cu Primaria Capitalei pentru a pune la dispozitia turistilor o linie de transport gratuit pe traseul Piata Unirii-Piata Universitatii-Piata Victoriei-Romexpo, atfel incat acestia sa poata ajunge mai usor la targul de Craciun. Discutam cu autoritatile si posibilitatea ca turistii sa poata beneficia de tarife reduse la obiectivele culturale din Capitala”, a adaugat oficialul federatiei.

Va exista si o zona de distractie in exterior unde va fi instalat  un brad imens:) si vor  fi organizate concursuri si tombole, spectacole traditionale cu colinde, dansuri populare. De asemenea  in  zona exterioara va  fi instalat un carusel si un  patinoar.

Pe bucharestchristmasshopping.ro am  gasit si o parte din surprizele cu care  ne vor astepta!!

 Programul de vizitare al targului va  fi zilnic  intre orele  12.00 – 20.00. Intrarea  este gratuita pentru copiii cu varsta de pana  in 12 ani si pentru pensionari, 3  lei pentru elevi si studenti si 5  lei/ bilet  pentru adulti.

Pentru cei care vor veni din  afara Bucurestiului sa viziteze targul de Craciun,  le  propunem mai multe variante de cazare  in zona  Baneasa sau  in centrul Bucurestiului.

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.