RSS
 

De ce sa stai la Starlight Suites Bucuresti?

27 Mar

In cautarea de Hoteluri in  Bucuresti in cadrul unei excursii sau a unei calatorii de afaceri poti gasi o varietate de oferte de cazare in functie de necesitatile tale, de rapiditatea de deplasare dintr-un centru in altul sau de facilitatile care sunt oferite in cadrul aceluiasi hotel. Multe Hoteluri Bucuresti ofera o gama larga de servicii insa trebuie sa studiezi ofertele inainte cu cateva saptamani si iti faci o rezervare pentru a alege ceea ce este mai bun pentru tine si pentru buzunarul tau.

Hotel Starlight Suites Bucuresti se situeaza in cartierul elegant Dorobanti, la o distanta de numai 20 de minute de aeroportul Otopeni si la 5 minute de Piata Romana sau Piata Victoriei. Rapiditatea de deplasare in unele locuri din cadrul Hotel Starlight Bucuresti reprezinta un avantaj fata de celelalte hoteluri Bucuresti care sunt amplasate in zone mai distante de punctele importante de acces.

Hotel Starlight pune la dispozitia dumneavoastra tot confortul de care aveti nevoie in cadrul unei calatorii si toate facilitatile necesare pentru a va desfasura afacerile sau pur si simplu de a va petrece timpul liber.

Suitele puse la dispozitia dumneavoastra in cadrul hotelului pot fi exact ceea ce cautati, la un pret accesibil. 70 de metri patrati dotati cu aer conditionat, colt de bucatarie cu vesela si cuptor cu microunde, minibar si cafetiera sunt destui pentru a va lua o perioada de vacanta si sa o petreceti relaxandu-va.

Micul dejun este variat, iar pe langa asta puteti beneficia de centrul de fitness din cadrul Hotel Starlight Suites Bucuresti, dotat cu aparatura de ultima generatie si doua tipuri de sauna, una clasica finlandeza si una dotata cu raze infrarosii. De altfel mai puteti sa va petreceti timpul liber in cadrul barului hotelului unde veti fi serviti elegant cu cele mai fine bauturi si cele mai sofisticate tipuri de cafea.

Va  asteptam sa  va convingeti de  serviciile bune!

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.