RSS
 

Cele mai bune hoteluri din Bucuresti

02 Feb

Atunci cand ai de gand sa intocmesti un top al principalelor hoteluri din Bucuresti, este bine stiut faptul ca trebuie sa recurgi la selectarea lor in functie de facilitatile si serviciile oferite.

Strans legate de aceste aspecte vin in intampinarea clientului si tarifele, care variaza in functie de cele amintite anterior plus alte mici detalii pe care nu ar trebui sa le pierzi din vedere daca treci prin capitala Romaniei si ai de gand sa stationezi aici peste noapte.

Asadar, o mica sapare prin lista hotelurilor bucurestene iti va returna cu siguranta nume precum Hotel  Radisson Blu Bucuresti sau Hotel Howard  Johnson Bucuresti.

Din aceeasi categorie, a hotelurilor de cinci stele, face parte si Hotel Intercontinental Bucuresti, un fin reprezentant al celebrului lant de hoteluri cu acelasi nume. Lista interminabila de servicii include salon de frumusete, curatatorie/spalatorie, magazin de cadouri seif depozitare valori, in timp ce facilitatile ies in evidenta prin salon de cocktail, 3 restaurante, birou agentie bilete de avion, etc.

Nu mai putin de 394 de camere va stau la dispozitie, fotografiile realizate in aceasta locatie reprezentand un adevarat deliciu pentru privirea oricarei persoane care nu a mai intrat in contact cu un asemenea rasfat pana acum.

Concurenta raspunde prin Hotel Radisson Blu Bucuresti, amplasat pe Calea Victoriei, fiind foarte aproape  de numeroase atractii turistice ale capitalei. A doua “salba de tun” vine din partea Hotel Howard  Johnson Bucuresti si a sa panorama de vis, care este reprezinta doar inceputul celor ce au sa vina in cadrul unei sederi intr-una din cele  285 de camere deluxe si apartamente dispuse pe cele 18 etaje! Doamnele si domnisoarele vor aprecia cu siguranta clubul de fitness din cadrul hotelului, cat si tratamentele de welness, care vin la pachet cu cei 110EUR/noapte achitati la receptie.

Ramane la latitudinea dumnevoastra sa alegeti unul dintre hotelurile propuse!

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 5*

 

Comments are closed.