RSS
 

Rin Grand Hotel

Rin Grand Hotel 4 stele - zona Vitan Barzesti Bucuresti Multe sunt hotelurile de patru stele impanzite de-a lungul si de-a latul Bucurestiului, insa foarte putine care sa intruneasca toate standardele de calitate, asa cum o face Rin Grand Hotel. Un hotel excelent de 4 stele, aflat intr-o zona buna a capitalei, ideal pentru petrecerea celor mai importante clipe din viata fiecarei persoane, fie ca vorbim despre incheierea unei tranzactii sau, de ce nu, nunta la care ati visat. De asemenea, nici Revelioanele sau sarbatorile de peste an nu sunt de lepadat, personalul ocupandu-se in totalitate de buna dispozitie a clientilor.

Spectacolele artistice sunt sustinute de cantareti celebri, totul in perfecta concordanta cu mancarea servita direct de la restaurantul hotelului. In general, camerele sunt cochete, Rin Grand punctand puternic la capitolul impresie artistica – facilitati.

sejur hotel 4 stele in BucurestiIncepand cu 10 februarie, anul acesta, Rin Grand Hotel 4*ofera internet wireless gratuit in toate camerele. Pentru cei care au probleme cu trezitul dis-de-dimineata, veti fi bucurosi sa aflati ca aici aveti parte de un apel de trezire (wake-up call). In momentul in care sunteti sunati si nu raspundeti, veti fi sunat la fiecare sfert de ora. Asadar, Rin Grand Hotel s-a gandit si la un snooze uman, prin intermediul caruia sa nu ratati intalnirile importante sau avionul!

Taxiurile sunt in permanenta in fata hotelului, inclusiv noaptea, motiv pentru care puteti cere o masina sunand la receptie. Pentru multi dintre clientii care ajung aici, tarifele sunt atat de jos incat hotarasc sa renunte la camera standard, in schimbul ei preferand un junior suite, spre exmplu. O camera de lux, dotata cu doua televizoare imense, cada de baie cu jacuzzi, pat din lemn masiv, camera de zi si o priveliste uimitoare.

hotel restaurant Rin Grand Bucuresti Vitan In aceeasi ordine de idei, hotelul de 4 stele Rin Grand din Bucuresti dispune de tot ceea ce si-ar putea imagina oaspetii care ii calca pragul: parcare auto gratuita, mic dejun tip bufet suedez, centru comercial mic si lista poate continua. Prietenos, sigur si perfect pentru a petrece cel putin o noapte in el!

Pentru mai multe detalii, lista completa de facilitati si servicii de cazare oferite de hotelul de 4 stele Rin Grand din Bucuresti dar si de alte hoteluri din Bucuresti, vizitati site-ul nostru Hotel-bucuresti.com !

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.