RSS
 

Hoteluri 4 stele

Oamenii de afaceri cu pretentii se confrunta cu o reala problema in momentul in care ajung in Romania – lipsa varietatii hotelurilor de 5 stele! Capitala si alte cateva orase mari ale Romaniei sunt insotite de aceasta conditie sine qua non pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii afaceristilor, insa cea mai mare parte de tarii, NU! Iar cand te vezi pus in fata unei asemenea situatii, privesti un ‘etaj’ mai jos, si anume hotelurile de 4 stele. Multi cad in capcana slabiciunii hotelurilor de 5 stele, uitand ca si aici facilitatile si serviciile sunt la superlativ.

Fiind  foarte  putine hoteluri de 5 stele in Bucuresti, in perioadele aglomerate  rezervarile  trebuie efectuate  din timp. In caz contrar  exista  varianta  hotelurilor  de 4 stele, ce  ofera  servicii  asemanatoare  celor de  5 stele.

Oaspetii trebuie sa inteleaga ca 3/4 din ratingul hotelului provine din nivelul serviciului oferit, plus acele facilitati gandite astfel incat totul sa se desfasoare rapid, discret in conditii de lux! Acestea fiind spuse, hotelurile de 4 stele din Bucuresti (si din lume, in general) afiseaza la interior, cat si exterior, o eleganta aparte, cu un mobilier si o arhitectura deosebita. Acestea pot deveni, la randul lor, adevarate centre de afaceri, oferinde zone publice de socializare, restaurant, bar, etc.

Camerele oaspetilor sunt foarte spatioase, cu corpuri elegante si un spatiu amplu destinat dulapului de si pentru haine. De asemenea, camerele sunt dotate cu plante vii, un minibar premium, chiuvete duble, prosoape, halate de baie.

Restaurantul este de tip full-service, la parter fiind prezent si un lounge. Room service-ul trebuie sa ajunga in termen de 30 de minute de la comanda, cu alimente fierbinti, calde sau reci (in functie de comanda).

Sosirea oaspetilor este asistata, serviciul de trezire fiind unul personalizat. Personalul trebuie sa fie profesionist si capabil sa ofere informatii pe toata durata sederii in cel mai scurt timp cu putinta. De regula, hotelurile de 4 stele includ pe langa receptia propriu-zisa si servicii concierge separat. Ziarele si revistele sunt furnizate, de obicei, in zonele de fitness.

Pentru a va decide la ce hotel de 4 stele din Bucuresti vreti sa va cazati, consultati portalul hotel-bucuresti.com , lista  hotelurilor  de 4 stele este foarte variata, existand  hoteluri in toate zonele  orasului.

Printre cele  mai cunoscute  hoteluri de 4 stele din Bucuresti, mentionam: Hotel Caro, Hotel Phoenicia Grand, Hotel Pullman, Hotel DoubleTree by Hilton, Hotel Golden Tulip Victoria, Hotel Rin Grand, Hotel Novotel, Hotel Rin Central, Hotel Rin Airport si lista  poate fi completata.

Cititi, de asemenea, si reviewurile turistilor care au mai pasit pragul acestor locatii. Va pot fi de un real folos in alegerea hotelului  ideal pentru  cazarea  dumneavoastra  in Bucuresti.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.