RSS
 

Cazare langa Therme Bucuresti

17 Mar

Parcul Therme Bucuresti se afla in zona de nord, langa localitatea Corbeanca la scurta distanta de Bucuresti, aproximativ 15 minute. In parcul termal veti gasi cea mai mare gradina indoor din Romania, avand peste 800.000 de plate si arbori, printre care si o impresionanta plantatie de palmieri, ce transforma locatia intr-un spatiu cu totul exotic, destinat relaxarii intr-o atmosfera de vacanta tropicala.

Daca intentionati sa planificati o minivacanta pe cont propriu la Therme Bucuresti, trebuie sa stiti ca cele mai apropiate hoteluri sunt cele din zona Otopeni, aici fiind disponibile inclusiv hoteluri de 4 stele ce ofera servicii de inalta calitate.

In zona Otopeni exista variante de cazare incepand cu 30 euro la hoteluri de 3 stele , ce ofera internet si parcare gratuite, puteti verifica aici posibilitatile de cazare langa Therme Bucuresti.

Printre cele mai cautate hoteluri din Otopeni, mentionam Rin Otopeni si Angelo Airport By Vienna House.  Ambele au o clasificare de 4 stele, ofera cazare in camere modern amenajate,  confortabile si potrivite pentru mai multe nopti de cazare.

Revenind la complexul cu ape termale, trebuie mentionat ca exista zone potrivite fiecarei varste.

Zona Galaxy este destinata familiilor cu copii. Acesta este singura zona in care este permis accesul copiilor.

Zona Elysium are o capacitate de maxima de 250 de persoane, aici exista saune tematice, bai cu ape minerale, precum si o zona de relaxare.

The Palm, este zona ideala pentru relaxare cu palmieri si plante expotice, jacuzziuri si piscine cu aromaterapie, inclusive piscine outdoor.

Programul centrului poate fi consultat aici.

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.