RSS
 

Bucharest Christmas Market, 27 noiembrie – 27 decembrie 2015

19 Noi

Incepand cu 27 noiembrie se deschide Targul de Craciun – Bucharest Christmas Market, ce poate fi vizitat timp de o luna in zona Piata Universitatii.

Vizitatorii vor fi asteptati la cele 60 de casute unde pot achiziționa obiecte tradiționale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane și pânzeturi brodate, costume și măști tradiționale, jucării din lemn și instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronițe din crenguțe de brad sau ghirlande și lumânări parfumate.

De asemenea, vizitatorii se pot delecta cu produse tradiționale românești, cozonaci, vin fiert, turtă dulce, plăcinte aburinde, magiun, dulceţuri, miere, siropuri etc.) și pot cumpăra cadouri inedite celor dragi.

Totodată, unii dintre meșterii prezenți la eveniment veniti din toata tara, vor confecționa la fața locului obiecte și podoabe, aceste ateliere permițând publicului să redescopere frumusețea artei, tradițiilor și obiceiurilor populare românești.

Copiii sunt asteptați în târgul de Craciun de la Universitate unde îl vor întâlni pe Moş Crăciun. In casuta special amenajată, cei mici se vor intalni cu spiriduşi şi alte personaje de poveste. De asemenea, copiii pot lasa scrisorile pentru Moșul la cutia poștală a acestuia, într-un loc special amenajat. (sursa)

Pe scena Bucharest Christmas Market vor avea loc spectacole ale artiştilor de renume din toate genurile muzicale: ansambluri de muzică populară, grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri de datini și obiceiuri din toate zonele țării, precum și trupe cunoscute.

Pentru cei care vor vizita Bucurestiul in acesta perioada, hotelurile ii asteapta cu tarife speciale. Sfarsitul lunii noiembrie ne  va aduce tarife speciale pentru cazarea in Bucuresti,  promotiile vor fi valabile si in lunile decembrie si ianuarie.

Astfel, o camera dubla la un hotel de 4 stele amplasat in centrul Bucurestiului,  va putea fi rezervata cu 60 Euro pe noapte, mai multe detalii pe hotel-bucuresti.com.

Pentru turistii ce nu vor sa cheltuiasca prea multi bani pe cazare sunt recomandate hotelurile de langa Gara de Nord, unde tarifele pornesc de la 30 euro pentru o camera, mai multe detalii aici.

Exista solutii si pentru oaspetii ce sosesc cu avionul, si aleg o cazare in Otopeni, hotelurile din zona aeroportului Bucuresti fiind pregatite de sarbatori cu oferte speciale.

 

 

 

 

 

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.