RSS
 

Parcare Otopeni langa Aeroportul Henri Coanda

07 Mai

Pentru ca un numar foarte mare de turisti pleaca cu avionul de la aeroportul Henri Coanda, ne-am gandit ca ar fi utila o lista cu parcarile pe termen lung de langa aeroport. Parcarea in Otopeni poate  fi destul de dificila si costisitoare daca nu sunteti informati din timp de toate optiunile posibile.

1. Parcarea Aeroportului Otopeni

Pentru parcarea aeroportului tarifele sunt calculate in functie de numarul de zile in care stationeaza masina. Pentru primele 2 zile , este o taxa de 40 lei/zi, daca se utilizeaza parcarea pentru 3 – 4 zile, se adauga 20 lei/zi, astfel costul total pentru 4 zile de parcare ar fi de 120 lei. Ziua  de parcare se  achita  integral, indiferent de numarul de  ore stationat/
Pentru 30 de zile de parcare costul este de 380 lei, acesta fiind si numarul maxim permis. Mai multe informatii regasiti aici.

2. Sky Park Otopeni

Aceasta parcare din Otopeni este  monitorizata video non-stop, si este situata pe DN1,  vis a vis de aeroportul Otopeni, langa  magazinul MiniPrix. Cei care administreaza parcarea se  ocupa si de transferul dumneavoastra la aeroport, acesta  fiind  unul dintre principalele  avantaje.

Tarifele pentru parcarea Sky Park  Otopeni sunt: 47  lei/zi pentru primele 48 h, 26 lei/zi pentru  urmatoarele 24h,  si 17 lei/zi pentru restul perioadei. Tarifele pentru parcare  includ TVA. Mai multe informatii regasiti aici.

 3. ParkVia Otopeni

Este una dintre parcarile de langa aeroportul Otopeni,  amplasata la 3 minute fata de aeroport, disponibila non-stop, cu transfer gratuit catre aeroport, efectuat  la cerere, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa respectati un anumit orar fix. Este recomandat sa faceti rezervare pentru aceasta parcare, intrucat  numarul de  locuri este limitat. Rezervarea locului de parcare este gratuita.

Tarifele pentru ParkVia pornesc de la 60 lei/zi. Mai multe informatii regasiti aici.

4. Parcare Rin Airport Hotel

O alta varianta mai accesibila este sa folositi parcarea hotelului Rin Otopeni. Parcarea este pazita, iluminata pe timp de noapte si monitorizata non-stop, dispune  de un numar mare de locuri de parcare aproximativ 600, nefiind necesara rezervarea. Cei de la hotel pun la dispozitie si transfer catre aeroport gratuit, conform programului, respectiv, din ora in ora la ore fixe, masina pentru transfer pleaca de la hotel catre aeroport.

Taxa pentru parcare este de 20 lei/zi, indiferent de numarul de  zile . Mai multe informatii regasiti aici.


Hotel Rin Aeroport Otopeni by Hotelbucuresti

 5. Parcare Angelo Airport Hotel

Una dintre cele  mai apropiate parcari de aeroportul Henri Coanda, hotelul aflandu-se  vis a vis de intrarea in aeroport. Tranferul catre aeroport  se efectueaza gratuit, iar taxa de parcare este de  9 euro/zi , indiferent de numarul de zile. Daca  aveti si cazare rezervata in cadrul hotelului, pentru zilele  respective in care sunteti oaspete  al  hotelului, parcarea este gratuita.  Mai multe informatii regasiti aici.

Acestea sunt parcarile sigure pe care le stim noi, situate langa Aeroportul International Henri Coanda.

 

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.