RSS
 

Unde ne cazam in apropiere de Romexpo Bucuresti?

14 Apr

Centrul Expozitional Romexpo este liderul industriei romanesti de expozitii si targuri. Romexpo se afla in Piata Presei Libere din Bucuresti si gazduieste in fiecare an Targul de turism, Targul tehnic, Targul de mobila si multe alte targuri si expozitii interesante care aduna mii de romani interesati de ofertele si preturile atractive. Daca faceti parte din echipele ce lucreaza in spatele standurilor sau sunteti clienti activi ai acestor targuri si aveti nevoie de cazare cat mai aproape de Romexpo, ne-am gandit sa va ajutam cu o lista de hoteluri bune din zona.

5 Hoteluri bune in apropiere de Romexpo Bucuresti:

Phoenicia Grand Hotel 4*  (la 5 minute de Romexpo) – este un hotel imens cu camere spatioase si design de lux. Hotelul pune la dispozitia clientilor parcare gratuita, internet prin WI-FI gratuit si 4 restaurante cu specific international. Phoenicia se afla in zona Baneasa, pe  strada Alexandru Serbaneascu 87.

Hotel Ramada Plaza 4* (la 500 m de centrul expozitional Romexpo)- Este un Hotel de lux cu camere mobilate in stil modern elegant si multe facilitati Hi-Tech. Hotelul pune la dispozitia clientilor un SPA ce include piscina, sauna, sala de fitness etc. Parcarea si internetul prin WI-FI  sunt gratuite.Informatii complete aici despre cazare in Baneasa.

Hotel Pullman 4* (in vecinantatea centrului Romexpo) – Este un hotel de lux cu amenajari ce au in vedere confortul turistilor. Camerele sunt mobilate clasic, elegant in asa fel incat sa va simtiti ca acasa. Hotelul pune la dispozitia clientilor sala de fitness, sauna si masaj. In jurul hotelului se afla 2 restaurante si un bistro unde se serveste micul dejun. Parcarea si internetul prin WI-FI sunt oferite oaspetilor gratuit.

Hotel Ramada Parc 4* ( foarte aproape de Romexpo) –Este un hotel bun, la nivelul celor din lantul Ramada. Camere sunt mobilate clasic, cu finisaje elegante, avand confortul clientilor in minte. Clientii au acces la SPA, contra cost, si pot servi masa in restaurantul hotelului. O cafenea si un bar stau de asemenea la dispozitia clientilor, la fel si numeroase servicii cum ar fi spalatorie, calcatorie, camera comuna cu TV, sali de conferinte si petreceri etc. Parcarea si internetul prin WI-FI sunt oferite gratuit.

Hotel Crystal Palace 4* ( in zona Romexpo) – Este un hotel de lux, cu 74 de camere si un apartament prezidential. Camerele sunt foarte mari si sunt mobilate in stil modern,  toate fiind  amenajate in anul 2012. Dintre serviciile speciale enumeram room service, posibilitate de a inchiria masina, camera pentru bagaje etc. Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant unde puteti servi micul dejun, un pranz de afaceri sau o cina romantica. Internetul prin WI-FI e gratuit si poate folosit in lobby, iar parcarea e gratuita!
Hotel Crystal Palace Bucuresti

Vezi mai multe video aici

Urmatoarele targuri ce vor fi organizate in cadrul Romexpo sunt :
- Romenvirotec, 22 – 25 aprilie 2015, Expozitia Internationala de tehnologii si echipamente de protectia mediului.
- Rommedica 22- 25 aprilie 2015, Targ international de medicina si farmacie
- Targ de produse traditionale III, 22 -25 aprilie 2015

Cele mai importante targuri din luna mai sunt:
- Bookfest, 20 – 24 mai 2015, salonul international de carte.
- Denta, 28 – 30 mai 2015, Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara
- Tibco, 28 -31 mai 2015, Targ international de bunuri de larg consum
- Kidex, 28 – 31 mai 2015, Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii

Pentru cazarea grupurilor, in functie de disponibilitatea hotelurilor se pot oferi tarife speciale. Cererile de oferta pot fi transmise pe email la: rezervari@hotel-bucuresti.com

Foto Phoenicia Grand Hotel (Sursa flickr.com)

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.