RSS
 

Cum alegem cazare langa Gara de Nord?

01 Apr

Bucuresti este o capitala aflata in continua dezvoltare, un veritabil contrast fata de orasele de provincie. Atat turistii din Romania cat si turistii straini, toate persoanele care calatoresc in interes de serviciu in capitala au la dispozitie mai multe variante de cazare in timpul unei delegatii sau a unui sejur. In cazul in care modalitatea de transport aleasa este trenul, nicio problema, exista o multime de hoteluri in apropierea Garii de Nord, hoteluri ieftine de doua,trei si patru stele.

Zona Gara de Nord este una tranzitata zi si noapte, luminata bine si supravegheata asa ca nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste siguranta. Chiar daca ajungeti cu trenul la orele diminetii, puteti astepta in sala de asteptare a Garii sau puteti sa va indreptati direct spre Hotelul ales.

In zona Gara de Nord exista numeroase hoteluri. Unele mai comuniste, altele mai moderne, in functie de buget exista cate unul pentru fiecare turist. Daca cautati un hotel ieftin langa Gara de Nord, modern, ideal atat pentru calatorii veniti sa faca turism cat si pentru cei ce se afla in tranzit, va recomandam Hello Hotel.

Hello Hotels, este un hotel de doua stele, situat la o distanta de cinci minute de Gara de Nord, o locatie de unde se poate ajunge foarte usor in Piata Romana, Piata Universitatii sau Piata Victoriei. Statia de metrou Gara de Nord este situata exact in fata hotelului.

Hello Hotels este un spatiu de cazare ideal pentru persoanele in cautarea unui hotel ieftin, modern si aproape de gara/metrou. Hotelul este o cladire ultra moderna cu sapte etaje, iar camera este foarte ieftina/pe noapte avand in vedere ca se afla in Sectorul 1 al Bucurestiului. Personalul hotelului intampina oaspetii cu o atmosfera prieteneasca si calduroasa. Hotelul beneficiaza de o multime de dotari ce vor asigura confortul oaspetilor necesar de-a lungul intregului sejur in Bucuresti. Camerele hotelului sunt moderne, dotate cu aer conditionat, televizoare LCD, si baie complet utilata.
Hotel Hello Gara de Nord Bucuresti

Alte oferte de cazare ieftina in Gara de Nord puteti gasi accesand site-ul www.hotel-bucuresti.com

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri In Bucuresti 2*

 

Comments are closed.