Hotel:
Tarif de la: pana la:

Stele hotel: Cauta Hoteluri Bucuresti
» Meniu

Hostel Friends

Hostelul este situat la mai putin de 10 minute de mers pe jos fata de Gara de Nord - principala gara din Bucuresti, si de asemenea la o distanta potrivita de centrul orasului si multe din cele mai importante locatii turistice.
Personalul nostru va fi incantat sa va ofere informatii despre locurile de vizitat si totodata harti ale capitalei, ce va pot fi de mare ajutor.
In cazul in care bugetul nu va permite sa va cazati la unul dintre hoteluri Bucuresti sau aveti alte motive de a nu va caza la hoteluri Bucuresti, hostelul Friends va astepta cu caldura de acasa si cu tarife mult sub tarifele hoteluri Bucuresti.

Rezerva Hostel Friends Rezerva telefonic: 0771.269.684

Observatii preturi

Contact Hostel Friends

Hostel Friends*
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 114
Email: rezervari@hotel-bucuresti.com
Tel: 0771.269.684
Fax: 031.817.30.39

Facilitati

Detalii Camere

Lounge-ul va ofera peste 70 de canale TV, precum si posibilitatea de a va bucura de filmele dvs. preferate pe DVD Player-ul nostru.
Va oferim 3 dormitoare mixte: 2 a cate 8 locuri si unul a 6 locuri, in total avnd capacitatea de 22 de locuri in paturi supraetajate.
Totul este nou si curat - de la bai pana la camere si bucatarie.

Galerie Foto

Poze Hoteluri Bucuresti - Hostel Friends Poze Hoteluri Bucuresti - Hostel Friends Poze Hoteluri Bucuresti - Hostel Friends Poze Hoteluri Bucuresti - Hostel Friends Poze Hoteluri Bucuresti - Hostel Friends

Alte hoteluri de 1 stele in Bucuresti