RSS
 

Despre

Hotel-Bucuresti.com este un sistem de rezervari hoteliere online, fondat in anul 2009, ce este specializat pe piata hoteliera bucuresteana. Datorita volumului mare de rezervari am obtinut pentru clientii nostri cele mai mici tarife pentru cazare la hotelurile ieftine si de lux din toate zonele din Bucuresti.

Inca de la inceput scopul nostru a fost sa oferim clientilor nostri un mod cat mai facil de a efectua rezervari pentru perioade mici sau sejururi si vacante mai lungi in capitala, sa oferim cele mai mici tarife de pe piata si pachete variate de facilitati si servicii hoteliere.

Hotel Marshal Garden 4 steleAvantajul nostru consta in experienta membrilor echipei specializati in domeniu ce va pot recomanda cele mai bune variante de cazare la hotelurile din Bucuresti, in functie de necesitatile clientilor, alaturi de promptitudinea cu care raspundem cererilor acestora. Daca nu stiti unde sa va cazati, puteti solicita cu incredere recomandarile membrilor echipei Hotel-bucuresti.com.

Ofertele si solutiile de cazare la hotelurile din Bucuresti sunt foarte usor de gasit atunci cand nu sunteti conditionati de un anuHotel Howard Johnson 5 stelemit buget sau de alte aspecte insa alegerea celei mai bune oferte devine dificila. De aceea, lista hotelurilor de 3 si 4 stele pe care v-o propunem este foarte variata si include atat hoteluri mici, hoteluri de tip boutique cat si hoteluri luxoase in centrul capitalei, in zone business sau aproape de aeroport.

Hotel Hello 2 stele

.

Prin intermediul sistemului nostru de rezervari rapide puteti rezerva cazare la hoteluri de lux, cum sunt hotelurile de 5 stele, unde puteti beneficia de cele mai variate servicii. In Bucuresti exista si cazare ieftina in cadrul hotelurilor de 2 stele. iar noi va ajutam sa alegeti cu atentie a hotelurile potrivite pentru un buget redus.

Hotel-bucuresti.com ofera tarife avantajoase, preturi mai mici decat la receptia hotelurilor. Plata cazarilor  se poate efectua in momentul sosirii la hotel sau prin virament bancar. Fiecare solicitare de rezervare hoteliera este finalizata fie pe loc, in cazul rezervarilor telefonice, fie in maxim 2 ore in cazul rezervarilor online.

Detalii contact Hotel-bucuresti.com:

Telefon : 0771.269.684 / 031.404.56.39

rezervari@hotel-bucuresti.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.