RSS
 

Unde ne putem racori pe timp de vara in Bucuresti

27 Iul

Cu gandul la caldura ce ne asteapta zilele acestea, unii din noi cautam locatii pentru a ne racori. Si din fericire nu sunt putine, in Bucuresti in special. Din acest motiv, ne-am gandit sa va propunem cateva locatii pe care le puteti vizita in cazul in care doriti sa va racoriti cu familia sau cu prietenii vara asta.

In sezonul estival, piscinele si strandurile sunt la mare cautare. Inotul este o activitate relaxanta care, pe langa faptul ca te racoreste si te relaxeaza, te ajuta sa pierzi multe calorii. Exista o multime de piscine in Bucuresti. Iata-le pe cele mai cunoscute si mai frecventate din acestea :

Complexul Lia Manoliu este dotat cu doua bazine, unul descoperit pentru sezonul estival si unul acoperit pentru sezonul rece. Este permis accesul doar persoanelor cu varsta peste 15 ani. Informatii aici.

IDM Club este dotat cu doua bazine de inot si anume o piscina semiolimpica destinata inotului si un bazin de agrement pentru copilasi. Piscina este dotata cu o zona de relaxare, cabine de dus, si 16 vestiare individuale.

Piscina Bleu Ciel este situata in cartierul Floreasca. Este o piscina in aer liber care ofera sezlonguri si umbrele precum si un bar in aer liber.

Daimon Welness Club le ofera clientilor doua piscine, una in aer liber si una acoperita. Clientiii au posibilitatea de a beneficia si de celelalte servicii oferite de acest club: solar, masaj, aerobic, fitness.

Dupa o zi obositoare de munca cea care te ajuta sa te relaxezi si iti reda buna dispozitie este World Class Health Academy, o piscina destinata atat exercitiilor fizice cat si momentelor de destindere si relaxare.

Atlantis Club&Spa este un club privat de fitness si sanatate. Clubul le ofera clientilor piscina exterioara si interioara, sala de fitness, jacuzzi, aerobic, tenis si masaj. In incinta acestui club clientii au posibilitatea de a lua masa la restaurantul Trattoria II Calcio.

Berry Fitness Spa dispune de un bazin de inot, sauna, masaj si aerobic. Bazinul de inot este climatizat cu aparatura de ultima generatie cu apa filtrata si tratata permanent cu trei pompe care ne amintesc de malurile marii.

Trebuie sa stii ca, in afara de piscine, mai ai o alta solutie la indemana pentru a te racori in aceasta vara: parcurile de distractie. Sunt multe parcuri de distractie in Bucuresti. Unul din cele mai cunoscute este Otopeni Water Park, unul din cele mai mari parcuri acvatice de la noi din tara. 27 de tobogane, 9 piscine, terenuri de tenis, o multime de facilitati pentru copii, colaci, umbrelute…sunt doar cateva din distractiile ce te asteapta aici.

Divertiland este un parc ce se intinde pe 35 de hectare si include un parc acvatic in aer liber, un centru de divertisment familial si un parc de distractii in aer liber. Plaja Aqua Park se intinde pe 42.000m². Printre atractiile acestui parc se numara cele 27 de tobogame, Raul Lenes care parcurge parcul in intregime si piscina cu valuri.

Daca sositi din afara Bucurestiului special pentru a petrece cateva zile la unul dintre parcurile acvatice, puteti verifica aici  ce hotel este convenabil pentru cazare in Bucuresti .

Voi ce piscina sau Aqua Park ati ales?

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.