RSS
 

Propuneri pentru luna februarie 2015

30 Ian

Desi vremea de afara este ploioasa, nu ar trebui sa impiedice bucurestenii sa iasa la plimbare. Nici turistii ce sosesc in Bucuresti in acesta perioada nu ar trebui sa se rezume la activitatile din cadrul unui hotel sau ale unui mall. Iata cateva locuri speciale pe care le puteti vizita in luna februarie, ce cu siguranta va vor face ziua mai frumoasa.

 

La sala Dalles deja au inceput pregatirile pentru Dragobete si Valentine’s Day, targul organizat cu acesta ocazie fiind deschis in perioada 6 februarie – 14 februarie 2015, zilnic intre orele 10.00 – 20.00. Daca nu aveti idei pentru cadouri romantice sigur veti gasi cateceva aici, targul avand o oferta generoasa de la dulciuri, bijuterii handmade la inimioare din tot felul de materiale!!

La Muzeul National de Istorie a Romaniei , puteti vedea un exponat cu totul special “Ocaua lui Cuza”. Mini expozitia de instrumente de masura si greutati poate fi vizitata in perioada 28 ianuarie -15 februarie 2015, intre orele 9.00 – 17.00, de miercuri pana duminica.

Si la Muzeul Satului ne putem bucura de o expozitie temporara in perioada 29 ianuarie – 22 februarie 2015, expozitie de pictura, grafica si desen – “Bradul” a artistei Elena Murariu. În această expoziţie sunt reunite, cu precădere, lucrări din lemn sculptat şi pictat, câteva piese de grafică, fotografii şi, desigur, brazi vii şi foşti brazi de Crăciun.

 

Un alt  program interesant  al Muzeului Satului  este “Micii mesteri mari” , organizat  in perioada  19 ianuarie  – 8  martie 2015, fiind  un proiect dedicat copiilor cu varsta intre 5  – 14 ani,  o  alternativa creative  pentru petrecerea  timpului liber, unde copii  vor confectiona felicitari, martisoare,  si alte decoratiuni specific  inceputului de primavara . Atelierele de creaţie, se vor desfăşura în clădirea Arhondaric din Şos. Kiseleff nr. 28, începând cu orele 10.00.

 
Comentarii oprite

Posted in Diverse

 

Comments are closed.