RSS
 

De 1 Mai in Bucuresti!

28 Apr

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatoarea Internationala a Muncii, ne-am gandit sa va oferim cateva recomandari in caz  ca  nu v-ati planificat deja o escapada in zona litoralului si veti ramane in Bucuresti pentru a petrece aceasta sarbatoare.

De curand am aflat ca la Gradina Botanica a  Universitatii Bucuresti este o expozitie de fluturi exotici, adusi din Asia si America de Sud, ce zboara liberi prin sera tropicala si putem interactiona cu ei.

Fluturii au fost adusi cu ocazia expozitiei  “Paradisul Fluturilor”, ce este prima expozitie de acest gen din Romania si poate  fi vizitata pana pe 18 mai 2014.

 

Programul pentru vizitarea expozitiei este de  marti pana  duminica, intre orele 10.00 – 19.00. Puteti sa  luati si aparatele de fotografiat, intrucat  este  permis sa  fotografiati fluturii.

Un  alt loc relaxant, perfect  pentru o escapada  in afara  Bucurestiului, situat la  maxim 15 km, este  Palatul Mogosoaia.  Chiar daca  nu aveti o  masina  proprie, puteti ajunge  acolo si autobuzul sau  cu maxi taxi. Cu siguranta  nu  va  veti plictisi.

Intrarea  in complex  este libera, se  plateste doar intrarea la Muzeul de Arta  Brancoveneasca, daca  vreti sa  il vizitati, nu este obligatoriu.

Puteti sa va  plimbati, sa stati  pe iarba, sa  faceti un picnic  in zonele  special amenajate, daca nu vreti sa  luati masa  la terasele – restaurant sau puteti opta pentru un gratar de la strandul amenajat alaturi, pe marginea lacului. Si parcul  Herastrau este  potrivit pentru o plimbare  in aer liber, aici am scris mai multe despre activitatile pe care le puteti avea in cadrul parcului.

Daca sunteti ceva mai activ, puteti sa incercati aventurile din parcul de distractie Terra Park. Pe 1 mai parcul se deschide la  ora 10.00 si se inchide la ora 20.00. Ca sa  va dati in masinariile din parc, pretul este calculat in puncte si variaza  intre 6 -15 puncte. (Un punct valoreaza 1 leu, 50 de  puncte  50 lei.. etc. Preturile pe  gasiti aici: Site Terra Park.)

 

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 5*

 

Comments are closed.