RSS
 

Cazare in centrul vechi – 2

25 Noi

Unul dintre cele mai noi hoteluri din Bucuresti, pozitionat pe strada Franceza la numarul 60 este hotel Europa Royale.

Avand vedere spre piata Unirii, Hotelul Europa Royal, clasificat la 4 stele, este situat in centrul vechi al Bucurestiului, fiind aproape de numeroase obiective turistice. Acesta dateaza din secolul al XIX-lea, avand o arhitectura neoclasica, si dispune de 92 de camere elegante, impartite astfel: 6 camere single, 64 de camere twin, 10 camere king, 12 camere deluxe, 2 sali de conferinte, un restaurant cu o capacitate de 85 de locuri. Camerele sunt dotate cu minibar, aer conditionat, TV, internet, cabina de dus sau cada, uscator. Persoanele cu handicap beneficiaza de camera special amenajata, in timp ce fumatorilor le sunt pregatite camere speciale. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor transferul de la sau la aeroport.

Hotelul Europa Royale este destinat in special turismului de afaceri, fiind foarte bine dotat si echipat pentru a raspunde celor mai inalte si sofisticate cerinte din partea clientilor. Parcarea este gratuita, aceasta avand amenajate si locuri pentru persoanele cu handicap.
Hotelul poate fi gasit cu usurinta, pe strada Franceza nr. 60, foarte aproape de strada Lipscani, fiind situat la numai 2 kilometri de Sala Palatului si la 4 kilometri de Gara de Nord din Bucuresti.

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.