RSS
 

Hotel Phoenicia – hoteluri de lux in Bucuresti

20 Iul

Bucurestiul nu doarme niciodata. A devenit aproape o constanta. Finalizarea anilor universitari nu inseamna automat si de-popularea orasului.   Valurile de studenti care pleaca acasa, la mare sau pur si simplu peste hotare sunt inlocuite de altele care aduc tineri dornici de afirmare care au nevoie de cazare in Bucuresti.

 Ca acestia am fost si eu la un moment dat. Provincial la origine, fara nicio cunostinta in capitala, m-am pus sa caut hoteluri in Bucuresti, mai ales hoteluri ieftine atunci cand am avut nevoie de cazare in conditii foarte bune la costuri avantajoase.

 Intre timp m-am pus pe picioare, studiile au devenit istorie si am ajuns sa calc pragul unui hotel cu adevarat impunator. Intamplarea a facut ca prietena mea de la momentul respectiv sa fie sunata pentru un interviu la Hotel Phoenicia Grand 4*.

Dupa ce am identificat locul pe harta am dat bice la caii putere de sub capota si am ajuns la locul respectivului interviu. Aici nu mica ne-a fost mirarea sa constatam ca de fapt nu era vorba doar de hotel Phoenicia, ci ca de fapt sunt trei: Hotel Phoenicia Comfort 4*, Hotel Phoenicia Express 4* si Hotel Phoenicia Grand 4*.

In care dintre acestea sa fie interviul, din moment ce responsabila de la Resurse Umane nu precizase vreo diferenta la telefon. Cei de la receptie ne-au lamurit dupa cateva telefoane date in interior si din fericire nimeriseram bine. Era vorba de Hotel Phoenicia Express, un loc extrem de elegant cotat la 4 stele amplasat la doar cativa kilometri de Aeroportul International Henri Coanda.

Atunci m-am gandit ce mare avantaj trebuie sa fie pentru oamenii de afaceri aflati in tranzit prin Bucuresti, sa aiba posibilitatea cazarii intr-un hotel luxos, cu nu mai putin de 181 de camere, printre care apartamente de ultima generatie.

Cat timp partenera si-a sustinut interviul, din curiozitate am facut cativa pasi prin vecinatatea holului in care eram si astfel am ajuns intr-o zona de relaxare cu o sala de gimnastica si o foarte frumoasa piscina interioara.

Dupa interviu ne-am spus sa mai zabovim putin in hotel pentru a servi un excellent expresso, pentru ca nu-i asa, doar nu degeaba ne aflam la Hotel Phoenicia Express.

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.