RSS
 

Hoteluri ieftine in Bucuresti – cazare pentru admiterea la facultatile din capitala

16 Iul

Acum ca examenul de Bacalaureat a  luat sfarsit,  absolventii trebuie sa  se orienteze catre o facultate. In Bucuresti sunt foarte  multe  Universitati, atat de stat cat si  particulare, astfel ca foarte multi tineri din tara  se  vor orienta  catre  facultatile  de aici.

Admiterea la facultate  incepe cu a doua jumatate a lunii iulie, iar celor care vin sa se  inscrie la facultate si au nevoie de cazare 2-3  zile,  le  recomandam cateva hoteluri din Bucuresti.

Academia de Politie, este situata in zona de Nord a orasului Bucuresti, pentru aceasta fiind potrivite atat hotelurile din Baneasa cat si hoteluri din zona Otopeni.

Recomandam:

Hotel  Rin Express  3* – 39 euro/ camera  single sau dubla (hotelul mai este cunoscut si sub denumirea Confort Otopeni)

Hotel Rin Airport 4*  – camera  single  50 euro / camera dubla  60 euro

Hotel Avis 3* -  47 euro camera single  / dubla

Daca ne orientam catre  facultatile din centrul orasului, cum ar  fi Universitatea Bucuresti, Academia de Studii Economice, pentru cazare exista o varietate de hoteluri de 3 stele.

Hotel Razvan 3* – incepand  cu 45 euro

Hotel Volo 3* – incepand  cu 50 euro

Hotel  Ambasador 3* – incepand  cu 49 euro

Pentru tinerii ce nu  sunt conditionati de un anumit  buget,  sunt  in zona centrala  hoteluri de 5 stele  ce  ofera cazare la  tarife speciale.

Unul dintre  acestea, Hotel Howard Johnson Grand Plaza 5*,  ne  intampina  in acesta vara  cu tarife  ce pornesc de la 75 euro.

Pentru cei  ce  se vor  inscrie  la  Universitatea Politehnica, recomandam cateva  hoteluri ce sunt situate  in  apropiere .

Hotel Yesterday 3* -  tarife  incepand cu 55 euro.

Hotel Sir  Lujerului  2* – tarife  incepand cu 150 lei.

Foarte cautate in acesta  perioada  sunt si hotelurile situate  in zona Gara de  Nord.

Hotel Hello 2* – 31 euro camera single/dubla

Hotel Elizeu 3*  – incepand cu 38 euro

Hotel Tranzzit 3* – incepand cu  38 euro

Detalii complete despre  pozitia hotelurilor  veti regasi  pe  portalul Hotel-bucuresti.com: noi dispunem de o baza de date completa si actualizata la zi cu cele mai bune oferte de cazare la hotelurile bucurestene, promotii de vara sau pachete personalizate de servicii si facilitati.

 

Comments are closed.