RSS
 

De ce sa alegi o cazare in Bucuresti?

20 Feb

Sunt multi romani care prefera un city break in orase precum Budapesta, Praga, Paris, uitand ca avem o capitala frumoasa, presarata cu multe obiective turistice care merita cunoscute inainte de a ne muta “cortul” pe alte meleaguri, poate nu la fel de placute si de atragatoare precum Bucurestiul, despre care multi spun ca exceleaza si la capitolul vietii de noapte! Fetele frumoase si simplul fapt ca te afli printre ai tai, iti vor asigura din plin distractia si relaxarea de care ai nevoie in cele doua zile de huzur.

Inainte de a-ti pregati bagajele, insa, nu uita sa iti faci o rezervare la  hoteluri  Bucuresti si nu care cumva sa omiti sa treci peste Hotel Crystal Palace, proprietatea reputatului om de fotbal Mitica Dragomir. Astfel, dupa amiezile iti vor fi marcate de scurte vizite la Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, British Council,  Muzeul Satului, Gradina Zoologica si multe alte puncte de interes pentru persoanele care tranziteaza zona, deci si pentru tine.

Iar pentru ca relaxarea sa fie deplina, e musai sa nu spui NU oazei de verdeata aflata in apropiere -  Lacul si Parcul Herastrau. Contra unei sume modice, iti poti inchiria o hidrobicicleta si trece pe malul celalalt al lacului, un suc la una dintre terasele amplasate prin zona fiind un lucru 100% indicat. Daca te numeri printre persoanele care iubesc sportul alb, tine cont ca in Parcul Herastrau vei gasi numeroase terenuri de tenis, in acest complex desfasurandu-se si turnee ITF.

In caz ca  vrei sa te  afli cat mai  aproape de frumusetea din parcul Herastrau, iti recomandam hotelul cu acelasi nume, Hotel Herastrau 3* Bucuresti. Hotelul se afla  intr-o zona  deosebita, fiind  chiar  pe malul lacului.

Nu o fi Bucurestiul unul dintre cele mai spectaculoase orase ale Europei, insa poti fi sigur ca are destule argumente incat sa iti fure si, respectiv, ofere un weekend de relaxare, in cadrul caruia sa te poti bucura alaturi de romanii tai dansand pana spre dimineata in club, sarbatorind sfarsitul unei saptamani de munca si uitand pentru moment ca o alta bate la usa.

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 3*, Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.