RSS
 

Hotel Ibis Nord Bucuresti

11 Apr

Hotel Ibis Gara  de Nord, unul dintre  cele  mai cunoscute hoteluri din Bucuresti, este situat  pe  Calea  Grivitei  143, la numai cativa  pasi de  Gara  de  Nord, principalul  punct de tranzit din Bucuresti.

Hotel Ibis este  potrivit atat pentru turistul aflat  in vacanta  cat si pentru turism de business, hotelul avand 6 sali de conferinte  , de diferite dimensiuni.

Oaspetii hotel Ibis Gara de Nord vor aprecia de asemenea si accesul la internet de tip wireless WiFi precum si parcarea  privata pazita.

Check in hotel Ibis Gara de Nord : incepand cu ora 15.00
Check out hotel Ibis Gara de Nord : pana in ora 12.00

Servicii hotel Ibis Gara de Nord Bucuresti:
- apel trezire ;
- mancare vegetariana ;
- room service ;
- transfer aeroport ;
- vorbitor limba engleza ;

- vorbitor limba franceza;
RESTAURANT
Hotel Ibis Gara de Nord are un bistro in stil retro unde te poti rasfata cu mancaruri delicioase. Barul este ideal pentru intalniri sau pentru relaxare.
In orice moment al zilei puteti consuma diferite gustari si bauturi la barul hotel Ibis – care este deschis 24 ore din 24.
Hotel Ibis Gara de Nord vine in ajutorul clientilor sai, cu un concept inovator in servirea micului dejun: Din zori pana la miezul zilei:
- Dimineata in zori de la 4:00 pamna la 6:30;
- Bufet de la 6:30 pana la 10:00;
- Pana la miezul zilei de la 10:00 pana la 12:00;
Restaurantul Estaminet din cadrul Hotel Ibis Gara de Nord, intr-o atmosfera pariziana, ofera oaspetilor, numeroase preparate din bucataria frantuzeasca si romaneasca. In zilele calduroase de vara va puteti bucura de terasa restaurantuluidin cadrul hotel Ibis Nord. In intampinarea exigentelor celor mai tineri clienti, Restaurantul Estaminet are pregatit un meniu special pentru copii.

Tarifele hotelului  Ibis Gara de Nord sunt accesibile  tuturor.

Camera  single  / doubla – 49 euro

Camera tripla -  58 euro

Tarifele includ TVA.

Micul dejun nu este inclus in tarife, este 8 euro/persoana si este optional.

 

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 3*

 

Comments are closed.