RSS
 

Hoteluri de tranzit din Bucuresti

24 Feb

Foarte multe  pers0ane cauta  hoteluri ieftine  pentru o noapte ,cat tranziteaza Bucurestiul.

Pentru ca  dorim sa venim  in ajutorul acestor persoane  va prezentam  cateva hoteluri ce se incadreaza  in aceasta  categorie. Bineinteles  lista  este deschisa!

Avis  hotel Bucuresti 3*  – hotelul este situat chiar  langa  aeroportul Baneasa. Se asemenea  hotelul ofera si transfer  de  la /la  aeroport . Tariful unei camere la hotel Avis  este de 49 euro, indiferent ca se  cazeaza  o persoana sau doua.

 

 

 

Un alt hotel in apropiere de aeroport, de data  aceasta Otopeni este  Hotel Angelo Airport 4* , fiind  potrivit atat  turismului  de business  cat  si celui de  tip leisure.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din zona  Gara de Nord  , va prezentam hotel Ibis Nord . Tarfiul unei camere fara  mic  dejun este de 49 euro, indiferent de ziua  saptamanii. De la gara de Nord exista  numeroase coneziuni catre centrul orasului, catre aeroportul Otopeni – linia  de tren ce ajunge  direct la  aeroport.

Pentru mai multe  detalii  referitoare la  hoteluri ne  puteti  contacta  la  adresa  : rezervari@hotel-bucuresti.com sau telefonic : 0771.269.684

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 3*, Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.