RSS
 

Un nou hotel boutique in Bucuresti – Hotel Epoque

28 Oct

Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux din Bucuresti, se va deschide pe data de 1 noiembrie. Hotelul se adreseaza segmentului upmarket si introduce un concept nou pe piata, atat din punct de vedere al structurii si design-ului cat si al gradului de personalizare a serviciilor, potrivit unui comunicat de presa.

Hotel Epoque este un brand de lux ce vizeaza turistii de tip FIT (free independent traveller) cu standarde ridicate de calatorie, ale caror criterii de selectie sunt unicitatea si caracterul locatiei, servicii personalizate si nevoia de individualitate.

Hotel Epoque se bucura de o amplasare foarte buna, langa Parcul Cismigiu, beneficiind de un acces usor in plin centrul Bucurestiului si ramanand totodata izolat de zgomotul si traficul citadin. Arhitectura si designul interior au fost concepute in armonie cu imprejurimile si istoria locului, o creatie unitara ce urmareste acelasi mix de rafinament si identitate.

Hotel Epoque pune la dispozitia oaspetilor sai un concept structural singular cu spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigura intreg comfortul pentru lucru si relaxare, devenind astfel o optiune ideala pentru sejururile medii si lungi.

Pe piata  hotelurilor  de tip boutique hotel Epoque  concureaza cu hotel Carol Park, Hotel Moxa, hotel Tiny Club.

Mai multe informatii  despre aceste hoteluri in Bucuresti regasiti pe www.hotel-bucuresti.com

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 5*

 

Comments are closed.