RSS
 

Hotel Athenee Palace Hilton

15 Iun

Hotelul de cinci stele Athenee Palace Hilton, a avut un grad de ocupare de 64% in intervalul ianuarie- mai 2010, rezultat similar cu cel din primele cinci luni ale lui 2009.  Pana la finalul lui 2010 hotelul estimeaza un grad de ocupare de 60%. Veniturile hotelului au scazut anul trecut cu 25%, pana la 17 milioane de Euro.

“Primele 5 luni ale anului au fost similare cu aceeasi perioada a anului trecut, atat in ceea ce priveste gradul de ocupare, cat si pe partea de venituri.” a declarat Friedrich Niemann, directorul general al Athenee Palace Hilton.

Hotelul Hilton  de pe Calea Victoriei va fi renovat anul acesta. Restaurantul Le Bistrot, receptia si Le Collonade vor fi renovate intre iunie si august 2010, iar lucrarile la terasa Roberto’s on La Strada au fost finalizate. Investitia totala se va ridica la 2 milioane de Euro si va fi recuperata in 5 ani, potrivit lui Friedrich Niemman.

“In prezent, circa 44% din veniturile Hilton provin din zona Food & Beverage. Anul 2010 va aduce mai mult sau mai putin o stabilizare pe piata hoteliera. Asteptam o crestere a veniturilor de pe segmentul de F&B (food & beverage) dupa modernizarea restaurantelor”, a declarat directorul hotelului.

Restaurantul Brasserie va fi inchis definitiv si va fi transformat in zona de retail, unde va fi adus brand de lux.

“Pana la sfarsitul anului acesta se va deschide un magazin al unui brand de lux pe spatiul fostului restaurant Brasserie”, a declarat Niemann.  In hotelul Hilton este prezent brandul La Casa del Habano, care vinde trabucuri cubaneze, si magazinul de bijuterii MardiKian.

Pentru alte  informatii privind  salile de conferinte  si tarifele pentru cazare  va  rugam sa contactati hoteluri bucuresti

 

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri in Bucuresti 5*

 

Comments are closed.