RSS
 

Hotel Golden Tulip Bucharest

16 Feb

Incepem seria de  hoteluri recomandate cu unul dintre hotelurile  foarte solicitate, Golden Tulip Bucharest, potrivit atat pentru calatoriile  de tip  business cat si  pentru cele de tip leisure, fiind situat central, pe Calea  Victoriei.

La  inceput  de  an si sfarsit  de  prima luna  din extrasezon piata hoteliera  se dovedeste extrem de  dificila, iar  inceputul de an s-a aratat mai  dificil decat lunile de low season din  anul anterior, ne povestesc cei de  la Hotelul Golden Tulip.

Totusi, spera ca  in 2010 sa  nu  fie  un an de criza  adancita si prelungita, si sa  insemne ridicarea economica  si pentru piata hoteliera.  ” O adevarata imbunatatire insa nu asteptam inainte de septembrie 2010. Lunile ianuarie si februarie s-au dovedit de adevarat low season, fara un inceput de mid season in februarie.”

Obiectivul hotelului Golden Tulip este  de a satisface  toate cerintele  oaspetilor pentru cazarea  in Bucuresti, oferindu-le facilitati  in plus fata de alte  hoteluri din  Bucuresti.

Printre  atuurile   mentionate chiar  de clientii acestui  hotel , amintim:  pozitia  centrala , personalul  extrem de  amabil si prompt,  facilitatile  oferite in hotel cat si in camere,  amenajarea  moderna  a camerelor, micul dejun  bogat, internet gratuit.

Hotelul dispune de un restaurant  intim, si o superba terasa  cu  aproximativ 60 de locuri, cu cele mai bune  preparate!

Oferta de  cazare este foarte  atractiva, tarifele variind  in functie de  disponibilitatea  hotelului si de  luna.

Tariful pentru o camera single incepe de  la  60 Euro avand  toate taxele incluse  iar  pentru o camera  dubla  incep de  la  75 Euro. Micul dejun este inclus  in tarife.

Asadar, oricand aveti nevoie de cazare in Bucuresti alegerea  acestui hotel este  una  potrivita!

 
Comentarii oprite

Posted in Hoteluri In Bucuresti 4*

 

Comments are closed.